Wie is Alacar

Alacar maakt autoschade goedkoper
Alacar repareert alle deuken, krassen, roest en putten aan uw auto. Kortom: elke vorm van autoschade voor een aanzienlijk lagere prijs dan dat u bij andere professionele schadebedrijven betaalt.

Hoe is dat mogelijk?
Alacar werkt op een manier die uniek is in Nederland. Bij Alacar bent u altijd verzekerd van vaste en lage prijzen. En door het heldere Alacar Keuze Menu kunt u zelf meepalen wat u uiteindelijk betaalt. Handig als uw verzekering de schade niet dekt. Of als u geen deuk in no-claim korting wilt oplopen.

Schade inspectie
Allereerst inspecteert Alacar samen met u de schade aan uw auto. Onze specialisten kunnen dan precies vaststellen wat er gedaan moet worden om de schade vakkundig te herstellen.

Het Alacar Keuze Menu
Aan de hand van het Alacar Keuze Menu wordt de prijsopgave samengesteld. Daarbij kunt u zelf een keuze maken voor het soort onderdelen, het spuitwerk en eventuele extra services. Ook worden de overige werkzaamheden voor monteren en demonteren, richten, delen vervangen en overige plaatwerk tegen een vast laag uurtarief aan u voorgerekend.

Prijsopgave = factuur
U betaalt nooit meer dan uw prijsopgave. Want wanneer u bij Alacar uw schade laat herstellen is de prijsopgave die u vooraf krijgt ook de factuur. Afspraak = afspraak.
Bij Alacar krijgt u bovendien 1 jaar garantie.

Vakkundig schadeherstel
Het is vanzelfsprekend dat het eindresultaat puntgaaf moet zijn. Onze specialisten hebben ruime ervaring en werken daarom uitsluitend met het beste gereedschap en het hoogwaardige tweecomponenten laksysteem van Sikkens

Alacar: bewezen goed
Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom onderzoek Alacar continu de tevredenheid van haar klanten. Uit recent onderzoek blijkt dat maar liefst 97% van onze klanten zeer tevreden is over de dienstverlening van Alacar

Dus: als u de schade zoveel mogelijk wilt beperken moet u bij Alacar zijn.

Alacar heeft vestigingen in Amsterdam, Harderwijk, Papendrecht en Rotterdam.